برنج سفید نان سفید عامل بیماری
چهارشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۵، ۰۳:۳۹ ب.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم
💥برنج قهوه ای را از ما گرفتند و برنج سفید را به ما دادند شکر قهوه ای را از
ما گرفتند و شکر سفید را به ما دادند ، نان های سنتی سبوس دار را از ما گرفته
اند و نان های سفید جایگزین آنها شده ، تا جایی که وقتی به مغازه های برنج
فروشی میروی و از برنج قهوه ای میپرسی ، تا به حال اسمش را هم نشنیده اند .
💥همیشه با خودم فکر میکردم علل بحران چاقی در آمریکا فست فود های زنجیره ای
بزرگ با قیمت های ارزان و غذاهای بسته بندی شده با شکر بالا هستند ، و درست هم
فکر میکردم ، اما پیش خودم میگفتم ما که در ایران چنین چیزی با اون شدتی که در
آمریکاست نداریم ، پس چرا ایرانیان دیابت و مشکلات قلبی و عروقی دارند ، جواب
سوال در چیزهایی بود که هر روز میخوردم و از آن ها و ضررهاشون خبر نداشتم .
✅نان سفید
نان سفید ، نانی است که از آرد سفید تصفیه شده بدست می آید و فاقد سبوس است ،
دارای کربوهیدرات بالایی است و مواد معدنی ، ویتامین و املاح بسیار کمی دارد .
نان سفید را نانوایان به علت عدم آگاهی و اینکه نانوایان آموزش کافی را ندیده
اند با مقدار زیادی نمک خمیر میکنند ، ارد سفید به علت گلوتن پایین به مقدار
زیادی نمک برای خمیر شدن و از هم وا نرفتن نیاز دارد ، همین نمک زیاد مشکل
بزرگی است .
با هر ۱۰۰ گرم از نان سفید ۵۰ درصد نیاز نمک روزانه را دریافت کرده اید ، حال
این مقدار نمک رو با حجم نمکی که در غذاهای خانگی پخته میشود و نمکی که خود ما
رو غذا میپاچشم جمع کنید ، نتیجه فاجعه سلامتی عروقی شماست ، فشار خون صد در
صد از پیامد های بلا اجتناب آن است ، و در طول آن مشکلات قلبی ، و این هشدار
بزرگی برای قطع مصرف نان سفید است .
کربوهیدرات یا قند ها ماده اعتیاد اوری هستند که مغز به آنها واکنش نشان میدهد
، تحقیقات نشون داده که اعتیاد قند ها از هروئین هم بیشتر و شدید تره ، نان
سفید بخاطر پخته ششدن با ارد تصفیه شده از فیبر کمی برخوردار است و قند آن
اعتیاد اور است ، عادت کردن به آن موجب گرسنگی دائمی در طول روز میشود ، یعنی
مرتب احساس گشنگی میکنی و دلتون میخواد یک چیزی بخورید ، این اعتیاد از آثار
نان سفید است .
غذای ما ایرانیان یا برنج است یا یک چیزی اصطلاحا نانی است ، هم برنج
کربوهیدرات زیادی دارد هم نان ، ما حتی گاها برنج را با نان هم استفاده میکنیم
، شاید منفجر کردن یک زمین ۱۰۰ متر مربعی اینقدر انرژی نطلبد !!!!
ما در طول روز به یک درصدی از کربوهیدرات در صدی از چربی و درصدی از پروتئین
نیاز داریم . اگر بیش از نیاز کربوهیدرات مصرف کنیم با تجمع چربی بیماری
دیابت همراه خواهیم بود.
❌کپی بدون ذکر منبع حرام شرعی است ❌
✅برنج سفید
برنج را وقتی از مزرعه برداشت میکنند یک لایه به نام شلتوک روی آن وجود دارد
وقتی این لایه برداشته شود چیزی که باقی میماند برنج قهوه ای است ، سپس این
برنج را در کارخانه تصفیه میکنند و لایه دیگر آن نیز برداشته میشود و رنگی
شفاف و سفید پیدا میکند . اینکار باعث میشود سبوس برنج از بین برود و میزان
املاح و مواد معدنی و چربی های مفید آن از بین برود ، در طول این پروسه تمام
فیبر و چربی های برنج که مفید هستند ازین میرود به علت از بین رفتن فیبر میزان
کالری برنج سفید تقریبا ۵۰ کالری در هر لیوان بیشتر از برنج قهوهای است ، بنظر
ممکن است کم برسد اما در طولانی مدت شما میزان زیادی کالری ذخیره میکنید با
توجه به اینکه نوع کالری آن تغییر کرده و دیگر فیبری در کار نیست .
فیبر نوعی کربوهیدرات است که بخشی از آن تجزیه نمیشود و به همان صورت میماند ،
یعنی کالری پایین تر .
برنج پس از برداشت یک پوسته نازک دارد که پس از حذف آن شلتوک میماند ، با
حرارت دادن به این برنج مواد مغذی و املاح و سبوس آن به داخل برنج انتقال پیدا
میکند و باعث میشود پس از برداشتن شلتوک برنج رنگ قهوه ای بگیرد
برنج قهوه ای در جای خشک تر و خنک تر باید نگه داری شود چرا که املاح و
ویتامین و چربی بیشتری داراست .
صرفه اقتصادی آن نیز زباد است و یک سری از کشور ها به تولید برنج قهوه ای روی
آورده اند در ایران نیز برنج قهوه ای کمی جا باز کرده ، امیدواریم که با
افزایش سطح اگاهی جایگزین برنج سفید شود .
@iranbarbrothers
کاهش مصرف برنج به بهبود بیماری دیابت کمک میکند و میتواند حتی مانع آن نیز
بشود .
بی شک همانطور که قبلا هم گفته ام سوء مصرف هر ماده غذایی مضر است و مشکلاتی
به همراه دارد .
مصرف زیاد نان سفید و برنج که به طور معمول ما ایرانیان زیاد مصرف میکنیم به
علت کربوهیدرات بالا تجمع چربی را زیاد میکند و مانع چربی سوزی و تفکیک عضلات
میشود ، ساعت ها در باشگاه زحمت میکشیم اما نمیتوانیم عضلاتمان را ببینیم آنها
بر اثر تغذیه نادرست ما پشت دیواری از چربی مخفی مانده و ما از لذت تماشای رقص
عضلات و رگ های روی آن ها جا مانده ایم .
مصرف نان سفید به علت نمک زیاد و غذاهی دیگر که در همه نمک استفاده میکنیم ،
نمک زبادی وارد بدن میکند ، این نمک آب بیشتری برای بدن را طلب میکند ، این آب
موجب تجمع میان بافت های عضلانی میشود و مانع تفکیک شدن عضلات است ، مصرف نمک
را نیز کاهش دهیم.
❌هرگز پیشنهاد نمیکنم که کلا این دو حذف شود چرا که ممکن نیست ، بلکه باید
مصرف آن کاهش یابد .❌
❌کپی بدون ذکر منبع حرام شرعی است ❌
Telegram ID : @iranbarbrothers
- ۹۵/۰۷/۰۷